MAJO WEGE Z BAZYLIĄ

Oto wegań­ski majo­nez, któ­ry jest nie­sa­mo­wi­cie kre­mo­wy i gęsty. Dzię­ki cze­mu jest dosko­na­łym sub­sty­tu­tem kla­sycz­ne­go majo­ne­zu zro­bio­ne­go na bazie jajek. A co powiesz na to, że doda­li­śmy do nie­go lio­fi­li­zo­wa­ną bazy­lię pro­sto z naszych upraw? Tak! To jest wyśmienite!

Majo wege z bazy­lią od fir­my Ori­ga­num jest ide­al­ny do kana­pek, domo­wych sosów sałat­ko­wych i nie tyl­ko! Możesz sma­ro­wać nim kanap­ki i wra­py, a może uży­jesz go jako doda­tek do fry­tek albo bur­ge­ra? Spraw­dzi się zarów­no w wege­ta­riań­skich prze­pi­sach lub po pro­stu, jeśli szu­kasz majo­ne­zu, któ­ry będzie nie­co lżej­szy od tra­dy­cyj­nej wersji.

Wege­ta­riań­ski majo­nez z bazy­lią ma nie­mal iden­tycz­ny smak i kon­sy­sten­cję jak zwy­kły. Dodat­ko­wo wzbo­ga­ci­li­śmy go o lio­fi­li­zo­wa­ną bazy­lię, któ­ra nada­je mu prze­pysz­nej świe­żo­ści i aromatu.

Lio­fi­li­zo­wa­ne zio­ła cha­rak­te­ry­zu­ją się nie­sa­mo­wi­tym sma­kiem i aro­ma­tem. Doda­na lio­fi­li­zo­wa­na bazy­lia pocho­dzi wyłącz­nie z naszych cało­rocz­nych upraw szklar­nio­wych. Dla­te­go może­my z całym prze­ko­na­niem powie­dzieć, że otrzy­ma­ny pro­dukt jest wyso­kiej jako­ści! Z ogrom­ną sta­ran­no­ścią dba­my o każ­dą sadzon­kę od same­go zia­ren­ka – bez pesty­cy­dów i środ­ków chemicznych.

Sprawdź rów­nież Majo wege z tymian­kiem i roz­ma­ry­nem.