MAJO WEGE Z BAZYLIĄ
Oto wegański majonez, który jest niesamowicie kremowy i gęsty. Dzięki czemu jest doskonałym substytutem klasycznego majonezu zrobionego na bazie jajek. A co powiesz na to, że dodaliśmy do niego liofilizowaną bazylię prosto z naszych upraw? Tak! To jest wyśmienite!
Majo wege z bazylią od firmy Origanum jest idealny do kanapek, domowych sosów sałatkowych i nie tylko! Możesz smarować nim kanapki i wrapy, a może użyjesz go jako dodatek do frytek albo burgera? Sprawdzi się zarówno w wegetariańskich przepisach lub po prostu, jeśli szukasz majonezu, który będzie nieco lżejszy od tradycyjnej wersji.
Wegetariański majonez z bazylią ma niemal identyczny smak i konsystencję jak zwykły. Dodatkowo wzbogaciliśmy go o liofilizowaną bazylię, która nadaje mu przepysznej świeżości i aromatu.
Liofilizowane zioła charakteryzują się niesamowitym smakiem i aromatem. Dodana liofilizowana bazylia pochodzi wyłącznie z naszych całorocznych upraw szklarniowych. Dlatego możemy z całym przekonaniem powiedzieć, że otrzymany produkt jest wysokiej jakości! Z ogromną starannością dbamy o każdą sadzonkę od samego ziarenka – bez pestycydów i środków chemicznych.
Sprawdź również Majo wege z tymiankiem i rozmarynem.