Z wysokiej jakości składników

Zie­lo­na, gęsta i wyjąt­ko­wo aro­ma­tycz­na pasta zamknię­ta w funk­cjo­nal­nym sło­icz­ku. Roz­sma­ko­wa­ni w tra­dy­cyj­nej kuch­ni Wło­si chęt­nie delek­tu­ją się pesto w połą­cze­niu z maka­ro­nem. Wraz z Wło­cha­mi poko­chał je cały świat. Dzię­ki tak dobrze dobra­nym i inten­syw­nym skład­niom, nie­wie­le trze­ba, aby przy­go­to­wać pysz­ne danie.

Korze­nie Ori­ga­num się­ga­ją ponad 30 lat doświad­cze­nia i pasji w pra­cy w ogrod­nic­twie. Wie­dza i wciąż posze­rza­ne kom­pe­ten­cje dopro­wa­dzi­ły do tego, że jeste­śmy lide­rem wśród pro­du­cen­tów ziół.

Stwo­rzy­li­śmy dla naszej bazy­lii wyjąt­ko­we warun­ki do wzrostu.
Upra­wia­my to wyjąt­ko­we zioło:
— bez pestycydów,
— pod osłonami,
— bez zanieczyszczeń.

Ciesz się sma­kiem ziół każ­de­go dnia
Co, jest tajem­ni­cą, tak wyśmie­ni­te­go pesto? Oczy­wi­ście wyso­kiej jako­ści, świe­żo zerwa­na bazy­lia. Jak zatrzy­mać jej aro­mat w szkla­nym sło­icz­ku? Sekret tkwi w odpo­wied­nio skom­po­no­wa­nej recep­tu­rze, któ­rej zna­czą­cą część sta­no­wi świe­ża bazy­lia połą­czo­na z har­mo­nij­nie dobra­ny­mi składnikami.

Pora­da:
Miej zawsze cho­ciaż jeden sło­iczek bazy­lio­we­go sosu, a szyb­ko stwo­rzysz zdro­wy i smacz­ny posiłek.

Bazy­lio­we pesto to pysz­ny doda­tek do:
— pieczywa
— ryb
— mięs
— małych przekąsek
— aro­ma­tycz­nych makaronów