Zero waste – pesto stworzone z pasji do ziół

Nasze pesto powsta­ło z idei nie­mar­no­wa­nia żyw­no­ści. Upra­wia­na przez nas przez cały rok bazy­lia w donicz­kach nie zawsze znaj­du­je nabyw­ców w 100%. Zamiast tra­fiać na kom­post, nad­miar bazy­lii prze­twa­rza­my na aro­ma­tycz­ne pesto, któ­re wyróż­nia się naj­wyż­szą na ryn­ku zawar­to­ścią bazy­lii – aż 55%!

Wyjątkowy smak i konsystencja

Pesto Ori­ga­num to inten­syw­nie bazy­lio­wy smak i zapach, któ­ry wzbo­ga­ca­ją nuty sera oraz wyczu­wal­ne kawał­ki orze­chów. Jego gęsta, boga­ta kon­sy­sten­cja odróż­nia je od innych pro­duk­tów dostęp­nych na ryn­ku, co spra­wia, że dosko­na­le kom­po­nu­je się z róż­ny­mi daniami.

Naturalna uprawa – gwarancja jakości

Nasza bazy­lia rośnie w kon­tro­lo­wa­nych warun­kach, bez uży­cia pesty­cy­dów i w peł­ni natu­ral­ny spo­sób. Dzię­ki temu pesto zacho­wu­je świe­żość i inten­syw­ny aro­mat, któ­ry doce­nią pro­fe­sjo­na­li­ści w gastronomii.

Pesto dla restauracji i cateringu

Stwo­rzo­ne z myślą o bran­ży HoRe­Ca pesto Ori­ga­num dostęp­ne jest w wygod­nym wia­der­ku o pojem­no­ści 1180 g. To ide­al­ne roz­wią­za­nie dla restau­ra­cji, hote­li i firm cate­rin­go­wych, któ­re cenią sobie wygo­dę, jakość oraz eko­no­micz­ne rozwiązania.

Wszechstronność zastosowania

Pesto Ori­ga­num to dosko­na­ły doda­tek do:

  • sosów i marynat,
  • pie­czy­wa,
  • mięs i ryb,
  • prze­ką­sek,
  • maka­ro­nów i sałatek.

Dzię­ki wyso­kiej jako­ści skład­ni­kom i prak­tycz­ne­mu opa­ko­wa­niu, nasze pesto to nie­odzow­ny ele­ment każ­dej pro­fe­sjo­nal­nej kuchni.

Ciesz się wyjątkowym smakiem ziół każdego dnia!

Nie trać cza­su na kom­pro­mi­sy – wybierz pesto Ori­ga­num i odkryj praw­dzi­wy smak bazy­lii w swo­jej kuchni!