14 kwiet­nia 2025 roku fir­ma Ori­ga­num uczest­ni­czy­ła w spo­tka­niu zor­ga­ni­zo­wa­nym przez fir­mę Iglo­tex w Olsz­ty­nie, gro­ma­dzą­cym oko­ło 60 part­ne­rów han­dlo­wych. Pod­czas wyda­rze­nia zapre­zen­to­wa­li­śmy nasze peł­ne port­fo­lio produktów:

Pro­duk­ty roślinne:
• świe­że zio­ła doniczkowe,
• mikro­li­ście w róż­nych odmianach,
• zio­ła cię­te w flowpacku,
• lio­fi­li­za­ty ziół.

Sosy i pasty:
• sos wine­gret oraz sos mię­to­wy z dodat­kiem lio­fi­li­za­tu bazy­lii i pie­trusz­ki oraz mięty,
• majo vege w dwóch wariantach,
• pesto kurkowe,
• pesto bazyliowe,
• pesto z suszo­nych pomidorów,
• pasta z pie­czo­ne­go bakłażana,
• pasta tajska,
• sos słod­ko-kwa­śny z kolendrą.

Szcze­gól­nym zain­te­re­so­wa­niem cie­szy­ły się dwie nasze nowo­ści, czyli:
• sos winegret
• sos mię­to­wy z dodat­kiem lio­fi­li­zo­wa­nej bazy­lii, pie­trusz­ki oraz mięty

Oba pro­duk­ty zosta­ły opra­co­wa­ne zgod­nie z zasa­dą cle­an label, eli­mi­nu­jąc zbęd­ne dodat­ki i kon­ser­wan­ty, co spo­tka­ło się z pozy­tyw­nym odbio­rem uczest­ni­ków spo­tka­nia. Dzię­ki pro­ce­so­wi paste­ry­za­cji, sosy cha­rak­te­ry­zu­ją się dłu­gą trwa­ło­ścią, prze­kra­cza­ją­cą 6 mie­się­cy, bez potrze­by sto­so­wa­nia sztucz­nych konserwantów.

Spo­tka­nie w Olsz­ty­nie było dla nas dosko­na­łą oka­zją do bez­po­śred­nie­go zapre­zen­to­wa­nia naszych pro­duk­tów oraz nawią­za­nia war­to­ścio­wych kon­tak­tów biz­ne­so­wych. Dzię­ku­je­my wszyst­kim uczest­ni­kom za obec­ność i zain­te­re­so­wa­nie naszą ofertą.