Kolendra jest charakterystyczna w kuchni latynoamerykańskiej i meksykańskiej np. w guacamole lub świeżej salsie, w kuchni azjatyckiej w bulionach. Jest również podstawą indyjskiego curry. Doskonale komponuje się z mięsami, a w szczególności drobiem, wołowiną i jagnięciną. Pasuje także do ryb i owoców morza. Bogata w witaminy C, PP, B1 i B2, jak i sód, potas i wapń. „Czyści” organizm z toksycznych metali, wspomaga układ naczyniowy, doskonała dla cukrzyków. Kolendra jest silnym przeciwutleniaczem, działa przeciwlękowo oraz antybakteryjnie. Ma właściwości rozkurczowe, dlatego pomoże przy wzdęciach.
Dane logistyczne
Przechowywanie
Pakowane w kartony:
4 stanowiskowe
6 stanowiskowe
8 stanowiskowe
Na 1 palecie mieści się:
90 kartonów 4 stanowiskowych (360 roślin)
90 kartonów 6 stanowiskowych (540 roślin)
60 kartonów 8 stanowiskowych (480 roślin)
Pakowane w kartony:
4 stanowiskowe
6 stanowiskowe
8 stanowiskowe
Na 1 palecie mieści się:
90 kartonów 4 stanowiskowych (360 roślin)
90 kartonów 6 stanowiskowych (540 roślin)
60 kartonów 8 stanowiskowych (480 roślin)
Pakowane w kartony:
4 stanowiskowe
6 stanowiskowe
8 stanowiskowe
Na 1 palecie mieści się:
80 kartonów 3 stanowiskowych (240 roślin)
60 kartonów 4 stanowiskowych (240 roślin)
48 kartonów 6 stanowiskowych (288 roślin)
Pakowane w kartony:
4 stanowiskowe
6 stanowiskowe
8 stanowiskowe
Na 1 palecie mieści się:
80 kartonów 3 stanowiskowych (240 roślin)
60 kartonów 4 stanowiskowych (240 roślin)
48 kartonów 6 stanowiskowych (288 roślin)
1
Postaw w jasnym miejscu
z dala od ogrzewania
2
Podlewaj co 2 dzień
do podstawki
3
Korzystaj, aby zioła
odwdzięczyły się nowymi listkami
warzywa
drób
jagnięcina
wołowina
ryby
owoce morza